Voor kinderen en jeugdigen

aaVind je het moeilijk je te concentreren op aaschool? Kun je niet zo goed lezen als je aaklasgenoten? Voel je je anders dan de aaanderen? Of erger je juist vreselijk aan aahen? Heb je weinig vriendjes of zit je niet aazo lekker in je vel?

aaIedereen heeft wel eens een dag dat het niet zo lekker loopt. Een baaldag. Maar als iedere dag een baaldag wordt, kun je daar behoorlijk ongelukkig of boos van worden. Soms is er een duidelijke reden waarom je je minder kunt concentreren, of waarom je misschien anders op dingen reageert dan andere kinderen.

Door te praten met iemand die veel van zulke dingen af weet, zoals een (kinder-)psycholoog of een orthopedagoog, kun je jezelf beter leren begrijpen. Je kunt het probleem dan misschien zelf oplossen, of je weet hoe je er beter mee om kunt gaan. Zo wordt je leven weer een stuk leuker!

Als je denkt dat praten met een van onze specialisten iets voor jou is, kun je aan je ouders vragen om contact met ons op te nemen. We regelen dan een gesprek met jou en je ouders en kunnen kijken wat we voor je kunnen doen, zodat je je weer lekker in je vel voelt.

                            

Nieuws

Nieuws

De Week Tegen Pesten start 23 september 2019
Meer lezen

Trainingen

TOM Training najaar 2018. Voor wie? Kinderen die o.a. moeite hebben om handig te reageren en om te gaan met sociale s...
Meer lezen

Nieuwe adres!

Wat zijn we trots op onze nieuwe locatie! Uw vertrouwde team van hulpverleners in een nieuw jasje. Wat niet veranderd is, ...
Meer lezen