Wie zijn de partners van OPPB?

OPPB werkt structureel samen met een aantal partners. Hieronder vindt u een overzicht.

Praktijk ABC
OPPB en Praktijk ABC vormen samen van A tot leZen. Specialisten binnen de vergoede dyslexiezorg (www.vanatotlezen.nl).
Praktijk ABC is gevestigd in Etten-Leur en werkt met kinderen en jongeren op het gebied van leer- en gedragsproblemen. Binnen ABC werken orthopedagogen, psychologen en remedial teachers. Zij bieden tevens studiebegeleiding voor kinderen op het Voortgezet Onderwijs (www.praktijkabc.nl). 

Logopediepraktijk S.A Holtrust
Van het begin van 'van A tot leZen' werken we intensief samen met de logopediepraktijk van Sandra Holtrust. De logopedisten werkzaam in logopediepraktijk S.A. Holtrust doen onderzoek, geven therapie en adviseren mensen die problemen ondervinden op het gebied van spraak, taal, slikken, stem, hyperventilatie en gehoor (http://www.logopedieroosendaal.nl/)

JOIN, onderwijs en opvoeding
JOIN kan leerkrachten en ouders ondersteunen in de zorg voor het kind door het bieden van professionele hulp en begeleiding. JOIN werkt samen met van A tot leZen. (www.joinadviesbureau.nl

Logopediepraktijk Halsteren
Logopediepraktijk Halsteren is een all-round logopediepraktijk gevestigd op twee locaties in Halsteren. Zij zijn tevens dyslexie-specialisten en werken samen met ons binnen van A tot leZen. (www.logopediehalsteren.nl)

Logopediepraktijk Sonja Vervaart
Van Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal, is onderdeel van het werkterrein van Sonja Vervaart. Als logopedist bied zij in haar praktijk therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden bij het communiceren. Zij is dyslexie-specialist en voor van A tot leZen kan zij vergoede behandeling voor dyslexie bieden in Bergen op Zoom, Tholen en st. Annaland.
(www.logopediebergenopzoom-tholen.nl)

Praktijk Hoogbegaafd Roosendaal
Praktijk Hoogbegaafd Roosendaal biedt deskundige begeleiding op het gebied van hoogbegaafdheid bij kinderen en jongeren. School en ouders worden intensief betrokken in dit traject.
Het onderzoek naar hoogbegaafdheid gebeurt in een intensieve samenwerking met OPPB.
www.praktijkhoogbegaafd.nl

Praktijk de Krullevaar, praktijk voor speltherapie

Praktijk de Krullevaar biedt speltherapie en speldiagnostiek voor kinderen die vastlopen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. De Krullevaar is gevestigd in Breda en werkt ook vanuit OPPB waardoor samenwerking een gegeven is.
www.speltherapiedekrullevaar.nl


PMC

Het ParaMedisch Centrum, kortweg PMC genoemd, is een behandelcentrum voor gespecialiseerde hulp bij klachten van het bewegingsapparaat en (vooral) de wervelkolom.
Al jarenlang bestaat er een samenwerking met de deskundige fysiotherapeuten van het PMC binnen het zogenoemde ‘O.K.-Project’.
www.pmc-roosendaal.nl


Diëtist
De diëtist Nel Bengel staat binnen het 'O.K.-project' garant voor deskundige en praktische adviezen over voeding.
www.vipdietisten.nl


De Gezinspraktijk
Marieke Wulffraat en haar team biedt laagdrempelige en praktische opvoedingsondersteuning.
www.gezinspraktijkbreda.nlFysiotherapie Van der Wulp
Binnen deze praktijk worden verschillende therapieën aangeboden zoals fysiotherapie, oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie.
www.fysiotherapiefrvanderwulp.nl

Nieuws

EMDR bij OPPB

EMDR is een behandelmethode welke binnen OPPB veelvuldig ingezet wordt bij kinderen, jongeren en volwassenen met bijvoo...
Meer lezen

OK Kids

OK Kids is een programma voor kinderen en ouders van 8 t/m 13 jaar die willen werken aan een gezonde leefstijl. Kinderen ...
Meer lezen

Nieuws

De Week Tegen Pesten start 23 september 2019 *** Dag van de Leerkracht 7 oktober 2019 *** OK Kids - gezonde leefstijl-pro...
Meer lezen